Referanser

Referanser

Det er referansene som er det beste beviset for hvordan våre gjester opplever arrangementer og reiser. Vi har kun ett mål. Og det er at deltakerne skal komme hjem fulle av inntrykk, gode opplevelser, mange venner rikere, og lyst til å være med på tur igjen. For her vil du oppdage at atmosfæren er inkluderende, at det er lett å få kontakt med andre, at det er liv og latter, samt flinke og tilgjengelige reiseledere.

Jeg hadde gleden av å feire jul på Røros 2016 i regi av Lisbeth’s Singelturer! Det var veldig bra organisert og fikk god informasjon i forkant om opplegget denne helgen. Det ga en fin ramme rundt julefeiringen. Jeg gjør dette mer enn gjerne igjen.
Susanne Antonsen

Jeg var med på julefeiringen på Røros hotell. En super fin og magisk julefeiring. Veldig godt organisert og topp service. Lisbeth kan virkelig dette, og anbefales på det sterkeste!
Mads Ottervik

Har aldri opplevd noen som gjør så mye for gruppene Lisbeth jobber med som hun gjør. Intelligent, omsorgsfull, real, ryddig, flink, allsidig, åpen for forslag. Her kan man bare fortsette. Med Lisbeth og hennes samarbeidspartnere er det duket for hyggelig samvær, glede og mye latter.
Elisabeth Molteberg

Dette var min første tur på singeltur, påsken 2016. Jeg er strålende fornøyd, hun gjennomførte dette strålende. God sunn og hjemmelaget mat, og fin overnatting med sosial profil. Hyggelige deltakere som har et genuint ønske om å kose seg på tur. Tusen takk for en flott tur.
Jørn Larsen

Julebordet skal jeg virkelig på igjen. Koselig og masse folk. Spaturen er topp karakter fra meg. Kommer igjen:. Masse nye bekjentskaper av flotte mennesker. Skikkelig kos. Stor ære til Lisbeth som virkelig kan turer som passer oss alle.
Kari Haugen.

Jeg var med til Sunny Beach,Bulgaria med 50 andre, og det var virkelig en flott tur. Anbefales på det varmeste. Jeg ville ikke nølt med å bli med nå som jeg vet hvordan konseptet er.
Hilde Kristiansen

Meldte meg på en av turene til sol og varme. Hotellet var etter beskrivelse og forventning. Reisefølget over all forventning. Tipp topp. Reiselederne var godt synlig, og lette å få tak i om man lurte på noe og ga kjempegod service. En god balanse i planlagt opplegg og «egentid» så man fikk ikke følelsen at hele ferien var en timeplan. Ikke umulig at man ved en senere anledning benytter seg av dette selskapet.
Roy Hongset

Nyttårsfesten på Jessheim 2016 var en fantastisk kveld fra start til slutt! Knallbra planlagt alt sammen. Maten var veldig god og smakte utsøkt, godt planlagt skyss for deltagerne. Jeg gleda meg voldsomt,og var naturlig nok spent.Reiste dit i god tro for og tilbringe kvelden sammen med nye folk og impulser å ha en kjekk kveld. Det ble så mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Alle var like inkluderende og det var lett og få kontakt med folk med liv og latter. Anbefaler Singelturer på det varmeste, Lisbeth er rå på planlegge, logistikken funker og hun sørger for at folk har det bra med sitt O’store hjerte. Er du redd for å reise alene, anbefales turer med Singelturer, god stemning og du får garantert minner og høyrisiko for å møte nye flotte mennesker! Takk for en fantastisk kveld, dagen derpå var jammen bra den også, masse latter og liv da også! Takk Lisbeth og Singelturer!
Martha Gunn Bøe.

Har vært på to turer, begge har vært knallbra. Sist var det julebord på Gran på Hadeland, god dansemusikk, fantastisk mat, gode senger og fin natur. Det blir nok ikke min siste tur med singelturer.
Gunnhild Marie Aasestrand,

Har hatt en strålende helg på Hadeland hotell, masse hyggelige lattermilde mennesker. God mat og et gjennomført godt arrangement. Mange gode øyeblikk. Blir gjerne med på tur igjen.
Fride Katrin Lea.

Har vært med på flere turer, og det er helt topp. En slipper å sitte alene som jeg ellers gjør.Treffer mange nye mennesker.Og Lisbeth er et fantastisk flott menneske.
Oddlaug Tjelta.

© Kopirett - Singelturer.com | Nettstedet er utviklet av Din Digitale Butler - www.dindigitalebutler.no