fbpx

Relax Holiday Complex & Spa

Sunny Beach, 19-26. juni 2019

Den perfekte tur for liten og stor er når man kan reise i selskap med andre. Relax Hotell ligger i perfekt gåavstand utenfor Sunny Beach travle og yrende sommerliv. Det tar 7 minutter og gå til stranden og 15 minutter til sentrum. Alle våre kunder liker godt å feriere på Relax, da dette er et stille og fint hotell. God mat, god service og stort svømmebasseng.

 

Vi flyr til flyplassen Burgas som ligger bare 3 timer unna Oslo. Du kan reise fra hvilken flyplass du ønsker i Norge. Sunny Beach ligger kun 25 minutter fra flyplassen. Kommer mange med samme fly vil arrangør sette opp felles transport.

 

Du vil få fullt program og infoskriv før avreise. Det vil bli lagt opp sosiale samlinger for at alle skal bli kjent med hverandre. Vi tar med barna på piratcruise, har poolparty og minidisco. En dag tilbringer vi i actionpark, et stort badeland bare 5 minutter unna. Show og felles middag på kvelden. Tivoli og vannsport. Det aller beste er at barna har hverandre å være sammen med, noe som gir stor frihet for foreldre. Du slipper aktivisere barna dine, og de får venner for livet.

 

Før du bestiller flybilletter!

 

Ta først kontakt med singelturer@gmail.com og hører om det er ledig plass i ditt ønskede tidsrom, så booker du flybilletter. Faktura for turen betales i sin helhet før 20 april neste sommer, men et depositum betales nå på Kr. 2.000,-

 

Du kan reise med både Norwegian og Apollo, og fra andre flyplasser i landet enn OSL. Jo før du bestiller flybilletter, jo bedre pris får du. Flybilletter blir ikke billigere jo lenger du venter. Du booker og betaler selv flybilletter på ønsket tidsrom.

 

Vi tilrettelegger alt slik at du bare kan ta med deg barna og kose deg uten mas og kjas på ferie. Det er vanlig å ha barn også opp mot 18 år på våre turer og også de koser seg stort med spa og andre aktiviteter.

 

Ingen aldersgrense! Alle er velkommen, også bestemødre på tur.

Reiseinformasjon

Avreise 19. juni 2019 lø 17.10  fra Gardermoen.

Retur  26 juni 2019 kl 22.10 fra Burgas

Turen fra flyplassen betales direkte til sjåfør på bussen og koster 25 leva, som er 125 kr.

MERK: Flybilletter ikke med i oppgitte priser. Flybilletter bestilles av deg som kunde separat.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

Litt om Sunny Beach

Bulgaria og Sunny Beach er blitt et populært feriested for solhungrige nordmenn, med sine hvite vakre strender, og billige prisnivå, får man utrolig mye for pengene.

Singelturer er et lavterskelkonsept hvor man skal ha råd å reise på ferie med en lommebok, samtidig som man får mye for pengene, og ikke minst får bo alene på eget rom. På denne måten kan du trekke deg tilbake å ha en perfekt ferie og være sosial når du ønsker.

Singelturer er en reiseklubb, ikke en sjekkearena, selv om noen naturlig nok finner tonen, som man gjør hvor som helst i verden.

Priser

DOBBELTROM ROM  Kr. 6.490,-

1 voksen/ 1 barn

STUDIO  Kr. 6.990,-

1 voksen/1 barn i studio med kjøkken

STUDIO  Kr. 7.090,-

1 voksen/2 barn

LEILIGHET  Kr. 8.990,-

1 voksen/3 barn

FAMILIE ROM Kr. 8.990,-

Familierom/kombinasjonsrom for 4 personer 1 uke.

BETALINGSDETALJER

Ta kontakt for prisinformasjon da barn over 12 år teller som voksne, og prisene varierer utfra hva de har ledig av romkatogori.

MINNER OM AT FLY IKKE ER INKLUDERT I PRISEN MEN MÅ BOOKES SELV!

8.8

Utmerket

648 gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Fitness senter
Biljardbord
Gratis parkering
Takterrasse
10 min til strand

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke

Bestill her