fbpx

Helse- og velværeferie i vakre Bulgaria

Sozopol, 11-18 september 2019

Kropp og sjel henger sammen, og da er det viktig å styrke alle ledd for å bli din beste versjon. Det er ikke alltid så lett å klare og gjøre endringer om man føler man er nede for telling, har mislyktes flere ganger og føler man ikke har energi, eller er frisk nok til å ta tak i alt på egenhånd. Vi gir deg hele oppskrifta på hvordan du kan få en ny og bedre livsstil på kun en uke i varmere strøk.

Vi er utrolig stolte av teamet vi har satt sammen av høyt utdannede og profosjonelle mennesker. Med oss på laget har vi Naturlege Oddveig Myhre, Psykolog Frank Vikan, Osteopat, fysioterapeut, coach og yogalærer Kjell Einar Olsen, Mentalcoach Per Olav Kleppe og Metaveileder og Healer Agnes Hansen Einsrud.

 

Har du en stressende hverdag eller bare føler deg utladet er dette turen du burde være med på.

 

Her har vi lagt alt til rette for at du skal komme til hektene, glad, brun,  motivert og fornyet. En skikkelig kickstart som kan endre ditt liv. Det er opp til deg, men vi gir deg hele pakken. Kosthold, sykdommer, mental tankegang, motivasjon, ro, stillhet yoga, sol og bad. I tillegg vil dere få tilbud om sosialt samvær innad i gruppen.

 

Vårt team tilbyr egne konsultasjoner for deg som ønsker rådgivning eller behandlinger. Du kan velge å booke tid i forkant av reisen og sikre deg en time.

 

Vi bor på Green Life Resort som er et stort leilighetskompleks med flere bassenger, butikker og restauranter. Resortet har egen strand og tilbyr gratis solsenger til dere denne uken.
Dere bor i privateide studio. Det betyr at dere får et dobbeltrom med kjøkkenkrok, enkelt utstyrt.
Både frokost og lunsj er inkludert i prisen. Fly og bagasje. Alle kurs, foredrag og yoga.
Vi oppretter en egen gruppe på facebook for påmeldte, slik at vi kan bli kjent før avreise, og dele fortløpende informasjon. Dere vil få eget detaljert infoskriv om fasiliteter, og program time for time, for hele uken.

 

Vi tilbyr markedets billigste helsetur, og minner om at vi har begrenset antall plasser.

Turene er populære og fylles fort opp! Det er ikke alltid vi klarer skaffe flere flybilletter, da dette er sent i sesongen og andre flyselskaper enn Norwegian har sluttet å fly dit.

 

Du betaler kun depositum nå på 3500,- og resten 15 juni når feriepengene er kommet.

 

Hvem passer denne turen for:

- vil ha mer energi, livsglede og en sunnere livsstil
- trenger ro og stillhet
- ønsker behandlinger
- elsker yoga
- ønsker lære mer om mat
- ønsker bli friskere og lettere
- ønsker en sterk mental helse
- motivasjon til å endre livsstil
- egentid, sol og varme
- stoffskifteproblemer, binyretretthet og lite energi

 

Man velger selv det man ønsker å delta på.

 

Det vil bli tid og mulighet til å slappe av med en god bok, sole seg, spise god mat og ta et glass vin.

 

Oddveig Myhre:

Bachelor in Science (BS) i Mikrobiology fra San Diego State University og en Master of Science (MS) fra Arizona State University i Nevrologisk Immunologi.  I Desember 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine and Health Sciences i Tempe, Arizona. Hun har jobbet sammen med mange legespesialister, kiropraktorer, homopater, og naturleger for å få mest mulig erfaring og hun har også drevet et eget legesenter som spesialist i nevrologisk immunology.  Hun har sammen med en kollega, skrevet fire skolebøker innenfor Naturmedisin og har også forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere anledninger.

 

I januar 2012, begynte hun på Chatham University i Pittsburgh for å ta en Masters i Food Studies (MA) hovedsaklig for å finne ut av hvorfor så mange av hennes pasienter hadde så mye problemer med mat. Målet var å få en bedre forståelse for hva vi har gjort med maten som gjør at så mange får mat intoleranser. I August 2014 forsvarte hun sin Masters  og i September 2014 flyttet hun tilbake til Norge etter å ha bodd i USA i 22 år. Mens hun har ventet på at Norge skal akspetere hennes mange utdannelser, har hun holdt foredrag for foreninger og lokale organisasjoner, samtidig som hun har flere bokprosjekter på gang. Hun har fått godkjenning hos Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og jobber som Naturterapeut på OSS.

 

Man kan forhåndsbooke time hos Oddveig ved å ta kontakt med henne.

 

Frank Vikan:

Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Frank er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Frank jobber med implementering av HR-verktøy blant Humetricas  kunder; opplæring i konsepter og støtte i prosesser.

 

Frank skal lære oss om hvordan vi kan unngå sykdommer og hvordan tankesettet kan endres slik at vi når våre mål. Hvordan vi tenker som gjør at vi stadig faller tilbake i gamle handlingsmønster, og hvordan vi kommer ut av disse. Mestring og bedre selvfølelse. Her vil du få mange aha-opplevelser som vil gi deg et bedre liv. Vi må forstå hvorfor vi handler som vi gjør.

 

Han skal også snakke om traumer, fight og flightresponsen. Hvordan dette påvirker kroppen og hvordan vi kan skru den av. Rett og slett: Hvordan få det bedre med deg selv, endre dine handlingsmønster å opprettholde dine mål over tid.

 

Kjell Einar Olsen

Biodynamisk Osteopat DO MNOF og Fysioterapeut. Coach og yogalærer.

 

Har siden 1998 jobbet fulltid privat som fysioterapeut og osteopat, og har hatt et stort spenn i problemstillinger og alder av klientene.

 

Gjennom sin klinikkerfaring og videre utdanning bruker Kjell ofte en veldig myk tilnærming til de fleste problemstillinger. Biodynamisk osteopati er subtil og effektiv behandling av kroppen som helhet. Målet er å komme til kjernen av problemet.

 

Kjell liker å jobbe med behandling av barn, nyfødte, gravide (svangerskap og postpartum) og personer med kompliserte kroniske lidelser. Han behandler også pasienter med fordøyelsesproblemer, muskel skjelett relaterte lidelser, hodepine og stressrelaterte problemer. Traumatiske skader, stress, sjokk (fysisk og emosjonelt), psykosomatiske problemer, postoperativ rehabilitering er også problemstillinger som ofte forekommer hos kundene hans.

 

Underviste i kraniosakral osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati i Oslo 2006-2011
Er instruktør i «Evig ung yoga» og har hatt grupper i det siden 2013
Utdannet Qi Gong instruktør og underviser grupper siden 2005
Sertifisert coach i 3THN2 (The Thing That Has No Name) i 2016. Startet utdannelsen i 2009 og går fortsatt på den. Underviser grupper i det.
Godkjent Biodynamisk osteopat 2016. Dette er en videre utdannelse for osteopater som startet i 2007 og som foreløpig skal være ferdig i 2018
Utdannet Osteopat DO ved Norsk Høgskole i Osteopati 1995 - 2000
Utdannet til fysioterapeut ved Reha- Schule Berlin 1993 -1995

 

Kjell Einar tilbyr timer i tillegg til yoga.

 

Per Olav Kleppe:

It-mann og coach. Har brukt mye av sitt liv på selvutvikling og kursing.

 

Alt handler om hvordan du tenker. Per Olav lærer oss hvordan vi kan endre tankegangen, elske oss selv, og bry oss mindre om hva andre mener om oss. Han lærer deg å leve fra innsiden og ut, og ikke fra utsiden og inn. Hvordan du kan stenge ut støy fra din verden og respondere på hendelser fra andre på en god måte, som skaper minst mulig stress. Hvordan man fort blir ferdig med ting og unngår sinne og bitterhet. Per Olav hjelper deg å snu tankegangen din til å tro at alt er mulig.

 

Agnes Hansen Einsrud:

Healer, reader og intuitiv livsveileder i en unik kombinasjon. Meta-helse er en teknikk på å finne det mentale aspektet på hvorfor man har blitt syk.

 

Blir man bevisst dette ved det mentale, kan det hjelpe den fysiske kroppen å bli friskere. Agnes har selv blitt friskere av fibromyalgi ved å finne de bakomliggende årsaker til sykdommen.

 

Ved å delta på kurs hos Michael Winger, ble Agnes 6.sans og healing-evner vekket. Hun var også en av fire deltagere på nett-tv serien "skjulte evner"

 

En serie på 6 episoder der det er fokus på å vise at 'alle kan'.
Linken til "skjulte evner" ligger på min hjemmeside: www.agnes.einsrud.no

 

Agnes holder et foredrag hvor hun forteller om hva Meta-helse er, og hvordan hun kan hjelpe deg å forløse blokkeringer og bli bevisst på hvordan du kan lære deg og forbedre din egen helse.

 

Agnes tilbyr:
- Healing
- Reading og intuitiv livsveiledning
- Rens og påfyll av chachraene
- Løse opp blokkeringer
- Aroma-touch - en lett berøring i system med eteriske oljer fra Dotherra.
Bra for immunforsvaret, betennelser og stress.
Dette er fint for alle, men særlig de med fibromyalgi og stresset kropp.

 

Anne Aakre

Utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole, Høyskolen Kristiania. Ble uteksaminert våren 2017 og begynte da å jobbe for Optimalhelse senter Skien, OSS. Gjennom sin praksiserfaring både på skolen og etter utdannelse har Anne jobbet mye med alle slags plager i kroppen, men noe av hun møter mest er følgesproblemer rundt fordøyelse, idrettsskader samt hodepiner og nakkesmerter. Anne har også erfaring fra arbeid med geriatri og behandling av artrosesymptomer.

 

Anne har også lenge vært aktiv innen idrett. Hun har drevet med håndball og driver treningstimer i sin klinikkhverdag. Her driver hun slyngetrening og fysiopilates.

Trening som rehabilitering og smertelindring er en viktig del av hennes arbeid som osteopat. Hun driver også med vakuumkopping og tørre nåler.

 

Anne behandler smerter og plager i kroppen ved hjelp av manuell behandling, osteopati, samt tilbyr trening.

 

Hun vil tilby treningstimer med strikk, styrketrening med egen kroppsvekt og mobilitetstrening. Dette er trening som kan tilpasses alle uansett fysisk form og forutsetning. Behandlingen tilpasses også hver enkelt pasient.

 

Du kan booke time med Anne på forhånd ved å kontakte henne.

 

Minner om at Singelturer er en reiseklubb for de som reiser alene, men ønsker selskap. Singelstatus har ingen betydning på denne tur og du kan også reise med din partner eller venner.

Reiseinformasjon

Avreise med Norwegian: Oslo til Burgas 11 september kl:  06:10.

Retur fra Burgas 18 september til Oslo: 11:10, lander 13:15.

Flytid 3 timer. Buss fra flyplassen til resortet: 40 min.
Valuta: Bulgarske leva.

Transfer til og fra flyplass betales på bussen. 50 leva. (250 kr, t/r)

Trenger du hotellrom på Gardermoen 10 september så er vi behjelpelig med å finne beste pris.

Utflukter

Utflukter er alltid populært, og det vil bli tilbud om utflukter for de som ønsker det. Det finnes både båtturer, vingårder i nærheten og Burgas by som er herlig å besøke.

 

Ønsker du å være alene noen av dagene for å utforske vakre Sozopol på egenhånd, så er det fullt mulig. Vi kommer til å sette opp tid til sol/bad i programmet.

Overnattingsmuligheter

EGET ROM  Kr. 12.490.-

Inkluderer:
Studio m/kjøkkenkrok
Frokost og lunsj (buffet)
Fly og bagasje
Alle kurs/foredrag, yoga og trening
Gratis solsenger på Green Life Beach

DELE ROM  Kr. 10.990,-

Inkluderer:
Studio m/kjøkkenkrok
Frokost og lunsj (buffet)
Fly og bagasje
Alle kurs/foredrag, yoga og trening
Gratis solsenger på Green Life Beach

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Det samme gjelder booking og forhåndsbetaling av hotellrom i utlandet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

7.8

Bra

304 gjester har gitt hotellet god score!

Basseng
God frokost
Gratis WI-FI
Restaurant
Bar
Treningsstudio
Nære stranden
Privat strand

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus, ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Byen tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg – et utrolig idyllisk sted. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se. Husk å ta med gode sko.

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget; de har god tid. Noe som for øvrig kan være en smule irriterende på restauranter, men målet med turen er å slappe av, nyte, samle energi og kose seg – så det er viktig å ta seg tid.

Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og hvor de har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme, og prisen på mat og drikke gjør at lommeboken smiler.

Klimaet i Bulgaria er deilig. Det blir sjeldent kvelende varmt, og det er alltid en deilig bris.
Det vil være mellom 24 og 29 grader i september.

Prisnivået er ca. 12 kr. for en øl, 25 kr. for en salat, 20 kr. for en kebab, 35 kr. for en pizza, 100 kr. for en biff og 50-100 kr. for en flaske vin

På denne turen er alt lagt til rette for at du skal kunne oppleve, nyte, samle energi og få gode råd på veien, slik at du fortsetter å pleie både kropp og sjel når du kommer hjem.
Vi kommer til å tilby dere enkel oppfølging i gruppen etter hjemkomst om dere lurer på noe.

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke