fbpx

Helse- og velværeferie i vakre Bulgaria

Sozopol, 18-25. mai. 2019

Kropp og sjel henger sammen, og da er det viktig å styrke alle ledd for å bli din beste versjon. Det er ikke alltid så lett å klare og gjøre endringer om man føler man er nede for telling, har mislyktes flere ganger og føler man ikke har energi eller er frisk nok til å ta tak. Kanskje trenger du å få servert hele oppskrifta på en ny og bedre livsstil på en uke i varmere strøk. Vi besøker fiskelandsbyen Sozopol før sesongen med hensikt. Da er det stille og rolig og sent nok uti mai til at solen varmer godt. Har du en stressene hverdag eller bare føler deg utladet er dette turen du burde være med på.
Her har vi lagt alt til rette for at du skal komme til hektene, glad, brun,  motivert og fornyet. Et skikkelig kickstart som kan endre ditt liv. Det er opp til deg, men vi gir deg hele pakken. Kosthold, sykdommer, mental tankegang, motivasjon, ro,stillhet, yoga og trening.

 

Vi bor på Green Life Resort som er et leilighetskompleks med flere bassenger, butikker og restauranter. Ikke alt vil være åpent så tidlig i sesongen, men har vi et basseng, trenger vi ikke alle 7.
Det er 3 km inn til vakre Sozopol. Altså fullt mulig å gå seg en tur.

 

Hvem passer denne turen for: 
- vil ha mer energi, livsglede og en sunnere livsstil
- trenger ro og stillhet, lære yoga og mindfulness
- ønsker lære mer om mat
- ønsker bli friskere og lettere
- ønsker en sterk mental helse
- motivasjon til å endre livsstil
- egentid, sol og varme
- stoffskifteproblemer, binyretretthet og lite energi

 

Her er det mulig å være med på det du ønsker. Ingen trenger være med på det de ikke føler er riktig.

Det vil bli tid til å slappe av med en bok, sole seg, spise god mat og ta et glass vin.

 

Vi er stolt av teamet vi har satt sammen på denne turen. Utrolig dyktige mennesker. Vær den som tar affære nå, og ikke sitter og angrer når du ser på nett hvor bra dette var i etterkant. Det er ikke sikkert vi kan tilby denne turen med disse menneskene på nytt. Slå til nå!
Dette er den billigste helseturen på markedet. Du bor i eget rom og fly er inkludert i prisen.

 

Oddveig Myhre:
Bachelor in Science (BS) i Mikrobiology fra San Diego State University og en Master of Science (MS) fra Arizona State University i Nevrologisk Immunologi.  I Desember 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine and Health Sciences i Tempe, Arizona. Hun har jobbet sammen med mange legespesialister, kiropraktorer, homopater, og naturleger for å få mest mulig erfaring og hun har også drevet et eget legesenter som spesialist i nevrologisk immunology.  Hun har sammen med en kollega, skrevet fire skolebøker innenfor Naturmedisin og har også forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere anledninger.

 

I januar 2012, begynte hun på Chatham University i Pittsburgh for å ta en Masters i Food Studies (MA) hovedsaklig for å finne ut av hvorfor så mange av hennes pasienter hadde så mye problemer med mat. Målet var å få en bedre forståelse for hva vi har gjort med maten som gjør at så mange får mat intoleranser. I August 2014 forsvarte hun sin Masters  og i September 2014 flyttet hun tilbake til Norge etter å ha bodd i USA i 22 år. Mens hun har ventet på at Norge skal akspetere hennes mange utdannelser, har hun holdt foredrag for foreninger og lokale organisasjoner, samtidig som hun har flere bokprosjekter på gang. Hun har fått godkjenning hos Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og jobber som Naturterapeut på OSS.

 

Frank Vikan:
Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Han skal lære oss om hvordan vi kan unngå sykdommer og hvordan tankesettet kan endres slik at vi når våre mål. Hvordan vi tenker som gjør at vi stadig faller tilbake i gamle handlingsmønster, og hvordan vi kommer ut av disse. Mestring og bedre selvfølelse. Her vil du få mange aha-opplevelser som vil gi deg et bedre liv. Vi må forstå hvorfor vi handler som vi gjør.
Han skal også snakke om traumer, fight og flightresponsen. Hvordan dette påvirker kroppen og hvordan vi kan skru den av. Rett og slett: Hvordan få det bedre med deg selv, endre dine handlingsmønster å opprettholde dine mål over tid.

 

Per Olav Kleppe:
It-mann og coach. Har brukt mye av sitt liv på selvutvikling og kursing.
Alt handler om hvordan du tenker. Per Olav lærer oss hvordan vi kan endre tankegangen, elske oss selv, og bry oss mindre om hva andre mener om oss. Han lærer deg å leve fra innsiden og ut, og ikke fra utsiden og inn. Hvordan du kan stenge ut støy fra din verden og respondere på hendelser fra andre på en god måte, som skaper minst mulig stress. Hvordan man fort blir ferdig med ting og unngår sinne og bitterhet. Per Olav hjelper deg å snu tankegangen din til å tro at alt er mulig.

 

Cecilie Samrita Aune
Yogalærer og Soul Mentor. Cecilie brenner for å hjelpe mennesker med å oppdage forbindelsen mellom kropp, tanker, følelser og sjel. Hun brenner for å gjenopprette kontakten med sjelen og vår høyere bevissthet slik at vi kan leve et godt og meningsfylt liv tro mot oss selv som også ivaretar vår moder jord.

 

Cecilie er utdannet innen Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga og Gravide Yoga. I tillegg har hun utdannelser innen coaching og terapi (NLP, Ennegrammet, Esoterisk Coaching, Kinesiologi og Klassisk Massasje) og healing (Theta Healing og Reiki Healing). Cecilie tar imot klienter på Frogner i Oslo. Hun holder foredrag og kurs, og har blant annet gjestet Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival, Yoga Movement & Arts Festival, flere treningssenter og andre private aktører.

 

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin yogaundervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes.

 

Foredrag:

”Selvhealing” – sammenhengen mellom tanker, følelser og helsen vår.

”Lær å meditere” – bli kjent med ulike meditasjonsteknikker og pusteøvelser.

”- Soul Sessions (coaching/livsveiledning/healing/reading)”

 

Agnes Hansen Einsrud:
Healer, reader og intuitiv livsveileder i en unik kombinasjon. Meta-helse er en teknikk på å finne det mentale aspektet på hvorfor man har blitt syk.

Blir man bevisst dette ved det mentale, kan det hjelpe den fysiske kroppen å bli friskere. Agnes har selv blitt friskere av fibromyalgi ved å finne de bakomliggende årsaker til sykdommen.

 

Ved å delta på kurs hos Michael Winger, ble Agnes 6.sans og healing-evner vekket. Hun var også en av fire deltagere på nett-tv serien "skjulte evner"

 

En serie på 6 episoder der det er fokus på å vise at 'alle kan'.

 

Linken til "skjulte evner" ligger på min hjemmeside: www.agnes.einsrud.no

og på youtube.

 

Agnes holder et foredrag hvor hun forteller om hva Meta-helse er, og hvordan hun kan hjelpe deg å forløse blokkeringer og bli bevisst på hvordan du kan lære deg og forbedre din egen helse.

 

Agnes tilbyr:

- Healing

- Reading og intuitiv livsveiledning

- Rens og påfyll av chachraene
- Løse opp blokkeringer

- Aroma-touch - en lett berøring i system med eteriske oljer fra Dotherra.

Bra for immunforsvaret, betennelser og stress.

Dette er fint for alle, men særlig de med fibromyalgi og stresset kropp.

 

Lisbeth Solheim
Eier og Gründer av reisebyrået Solheim Event og Reiser med brandet "Singelturer".  Hun startet opp firmaet etter å vært i en brann hvor hun hoppet 8 meter fra en blokk for å overleve og de utfordringene som har fulgt med det. Har en lang historie om å reise seg på bena, komme opp av kjelleren, hvordan bli friskere og ikke minst slankere. Lisbeth har også studert ernæring. Kan ikke Lisbeth motivere deg til en bedre livsstil med sin historie, kan ingen det.

 

Yoga, mindfulness og trening vil også tilbys.

 

Minner om at Singelturer er en reiseklubb for de som reiser alene, men ønsker selskap. Singelstatus har ingen betydning på denne tur.

Reiseinformasjon

Avreise med Norwegian: Oslo til Burgas 16:40. Retur fra Burgas til Oslo: 21:40.

 

Transfer til og fra flyplass betales på bussen.
50 leva. (250 kr, t/r)

 

Hotellavtale med Thon Hotell Gardermoen for de som trenger overnatting i forbindelse med tilknytningsdøgn. 895,-

 

Inkludert:

  • Rom/frokost
  • Yoga, mindfulness og trening
  • Spennende foredrag om kosthold, livsstilsendringer, mental styrke og motivasjon.

Utflukter

Utflukter er alltid populært, og det vil bli tilbud om utflukter for de som ønsker det. Det finnes både båtturer, vingårder i nærheten og Burgas by som er herlig å besøke.

 

Ønsker du å være alene noen dager for å utforske vakre Sozopol på egenhånd, så er det selvsagt mulig. Man deltar på det man ønsker. Her kan du slappe av med en bok på dagtid, og ha venner å spise med på kvelden.

Overnattingsmuligheter

EGET ROM  Kr. 10.990.-

Inkluderer:
Kjøkkenkrok
Frokost
Fly og bagasje
Samt det som står som gratis i programmet.

DELE ROM  Kr. 9.990,-

Inkluderer:
Kjøkkenkrok
Frokost
Fly og bagasje
Samt det som står som gratis i programmet.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

7.8

Bra

304 gjester har gitt hotellet god score!

Basseng
God frokost
Gratis WI-FI
Restaurant
Bar
Treningsstudio
Nære stranden
Privat strand

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus, ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Byen tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg – et utrolig idyllisk sted. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se.

 

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget; de har god tid. Noe som for øvrig kan være en smule irriterende på restauranter, men målet med turen er å slappe av, nyte, samle energi og kose seg – så det er viktig å ta seg tid.

 

Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og hvor de har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme, og prisen på mat og drikke gjør at lommeboken smiler.

 

 

Klimaet i Bulgaria er deilig. Det blir sjeldent kvelende varmt, og det er alltid en deilig bris.

 

Prisnivået er ca. 12 kr. for en øl, 25 kr. for en salat, 20 kr. for en kebab, 35 kr. for en pizza, 100 kr. for en biff og 50-100 kr. for en flaske vin.

 

På denne turen er alt lagt til rette for at du skal kunne oppleve, nyte, samle energi og få gode råd på veien, slik at du fortsetter å pleie både kropp og sjel. Det er også viktig å tenke på egen helse- og velvære for å kunne ha nok energi i den vanlige hverdagen, men også for å kunne glede andre.

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke