fbpx

1 uke på deilige Sunny Beach

Sunny Beach 1 - 8. juni 2019

Her får du valuta for pengene. Det er billig å feriere i Bulgaria da de fortsatt benytter landets valuta. Bulgarske leva står i 5 i kurs. Det betyr at du bare betaler halvparten av hva det koster å feriere i land med euro. Strendene er hvite og klima er nydelig.

 

Konseptet til Singelturer er at du skal få reisevenner på tur. Du reiser alene, men har selskap om du ønsker. Reiseleder er tilstede på infomøter og utflukter og ellers tilgjengelig på telefonen, så her er det trygt for deg å bli med om du ikke liker å reise alene.

 

I Sunny Beach bor vi på Relax Hotell som ligger 1 km utenfor bylivets gleder. Kundene våre elsker det flotte, stille og rene hotellet. Du bor alene på rommet om ønskelig, og frokost er inkludert i prisen.

 

Vi reiser 16:40 fra Norge og ankommer Relax sent på kvelden og vil tilby en enkel kveldsmat.

 

På dag en setter vi opp tyrkisk haman for de som ønsker å starte ferien med en deilig skrubb og spapakke. Det er to timers behandling og det koster 550,- Spaet ligger 5 min unna i Flowerstreet, hovedgata i Sunny og man blir kjørt og hentet.

 

Bare 15 min unna finnes flere vingårder for de som ønsker vinsmaking. Prisen på det inkludert transport, vin, snacks er 300 kr.

 

Euphoria er våre kunders favorittrestaurant og pleier ha live music og underholdning. Mat og service er topp. Her vil det bli velkomstmiddag på søndag 2 juni for å knytte bånd med dine reisevenner.

 

Ønsker du ligge alene på stranden med en bok eller være sammen med gruppen, så er det du som styrer dagene dine uten å måtte rapportere til noen. Du melder deg på middager og utflukter første dagen.

 

Vil tilbyr også en byvandring i gamlebyen Nesebar. Da går man alene rundt uten guide i to timer, før vi møtes til en deilig middag, og avslutter kvelden hos Valentino på You Rock med herlig musikk og gjesteartister. Denne utflukten koster 300 kr inkludert taxi til Nesebar, middag og fest. Man drar hjem på eget initiativ når ønskelig.

 

Er du av den lekne personen så fins det 3 badeparker i Sunny Beach. Det er alltid noe å finne på, og det er også mulig å ta seg en busstur til den flotte byen Burgas.

 

Før avreise vil du få program for turen, samt dine flybilletter.

 

DENNE TUREN ER NÅ FULLBOOKET!

Reiseinformasjon

Depositum på Kr. 2.500,- ved bestilling. Resten må innbetales innen 1.april 2019.

Med Norwegian - fra oslo 1 juni kl 16:40

Med Norwegian - retur 8. juni kl. 21:40

Reisen tar ca 3 timer. Turen fra Burgas til Sunny Beach med buss tar ca 30 minutter.

Turen fra flyplassen betales direkte til sjåfør på bussen og koster 25 leva, som er ca. kr. 125,-.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

Litt om Sunny Beach

Bulgaria og Sunny Beach er blitt et populært feriested for solhungrige nordmenn, med sine hvite vakre strender, og billige prisnivå, får man utrolig mye for pengene.

Singelturer er et lavterskelkonsept hvor man skal ha råd å reise på ferie med en lommebok, samtidig som man får mye for pengene, og ikke minst får bo alene på eget rom. På denne måten kan du trekke deg tilbake å ha en perfekt ferie og være sosial når du ønsker.

Singelturer er en reiseklubb, ikke en sjekkearena, selv om noen naturlig nok finner tonen, som man gjør hvor som helst i verden.

Priser

EGET ROM  Kr. 7.490,-

Inkluderer:
1 uke på Sunny Beach fra 1-8 juni.

8.8

Utmerket

648 gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Fitness senter
Biljardbord
Gratis parkering
Takterrasse
10 min til strand

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke