fbpx

En ferie- to reisemål

Sunny Beach/Sozopol, 1.-15. juni 2019

Vi besøker flotte Svartehavskysten med en uke i Sunny Beach først og som følger med den livlige sommerbyen, før vi setter oss en time på bussen og drar til den vakre fiskelandsbyen Sozopol som er fra 560 år før Kristus.

 

Våre kunder elsker begge våre reisemål, så nå slår vi de sammen. Her får du valuta for pengene. Det er billig å feriere i Bulgaria, da de fortsatt benytter landets valuta, bulgarske leva som står i 5 i kurs. Det betyr at du bare betaler halvparten av hva det koster å feriere i land med euro. Strendene er hvite og klima er nydelig.

 

Konseptet til Singelturer er at du skal få reisevenner på tur. Du reiser alene, men har selskap om du ønsker. Reiseleder er tilstede på infomøter og utflukter og ellers tilgjengelig på telefonen så her er det trygt for deg å bli med om du ikke liker å reise alene.

 

I Sunny Beach bor vi på Relax Hotell som ligger en km utenfor bylivets gleder. Kundene våre elsker det flotte, stille og rene hotellet. Du bor alene på rommet om ønskelig, og frokost er inkludert i prisen.

 

Vi reiser 16:40 fra Norge og ankommer Relax sent på kvelden og vil tilby en enkel kveldsmat.

 

På dag en setter vi opp tyrkisk haman for de som ønsker å starte ferien med en deilig skrubb og spapakke. Det er to timers behandling og det koster 550,- Spaet ligger 5 min unna i Flowerstreet, hovedgata i Sunny og man blir kjørt og hentet.

 

Bare 15 min unna finnes flere vingårder for de som ønsker vinsmaking. Prisen på det inkludert transport, vin, snacks er 300 kr.

 

Euphoria er våre kunders favorittrestaurant og pleier ha live music og underholdning. Mat og service er topp. Her vil det bli velkomstmiddag på søndag 2 juni for å knytte bånd med dine reisevenner.

 

Ønsker du ligge alene på stranden med en bok eller være sammen med gruppen, så er det du som styrer dagene dine uten å måtte rapportere til noen. Du melder deg på middager og utflukter første dagen.

 

Vil tilbyr også en byvandring i gamlebyen Nesebar. Da går man alene rundt uten guide i to timer, før vi møtes til en deilig middag, og avslutter kvelden hos Valentino på You Rock med herlig musikk og gjesteartister. Denne utflukten koster 300 kr inkludert taxi til Nesebar, middag og fest. Man drar hjem på eget initiativ når ønskelig.

 

Er du av den lekne personen så fins det 3 badeparker i Sunny Beach. Det er alltid noe å finne på, og det er også mulig å ta seg en busstur til den flotte byen Burgas.

 

På uke to pakker vi kofferten og kjører en knapp time til Sozopol og det hjemmekoselige hotellet Miramar. Hotellet ligger på første linje slik at du har stranden i umiddelbar nærhet. Denne uken er 5 middager og 2 lunsjer også inkludert i prisen. Her vil det bli beachparty på søndag 9 juni med musikk og dans. Det koster 100 kr å delta.

 

Byvandring i gamlebyen er obligatorisk. Besøk de flerfoldige kirkene i Sozopol, den vakre klippen, ta en drink i solnedgangen i havna, eller hopp på et sunset cruise.

 

Det er også et vakkert slott 3 km utenfor Sozopol. Denne turen koster 250 kr inkl transport og inngang til slottet.

 

Før avreise vil du få program for turen, samt dine flybilletter.

 

Begge hotellene vi bruker har god standard, og alle rom har kjøleskap og hårføner. Miramar er oppført i 2015 og tilbyr også badehåndkle til bruk ved bassenget.

Reiseinformasjon

Depositum på Kr. 4.000,- ved bestilling. Resten må innbetales innen 1.april 2019.

Med Norwegian - fra oslo 1 juni kl 16:40

Med Norwegian - retur 15. juni kl. 21:40

Reisen tar ca 3 timer. Turen fra Burgas til Sunny Beach med buss tar ca 30 minutter.

Turen fra flyplassen betales direkte til sjåfør på bussen og koster 25 leva, som er ca. kr. 125,-.

Transfer mellom Sunny Beach og Sozopol kommer som tillegg med kr. 250,- t/r.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

Priser

EGET ROM  Kr. 12.990,-

Inkluderer:
Eget dobbeltrom
Frokost
Kveldsmat ankomstdag
5 middager + 2 lunsj
Fly og Bagasje

EGET STUDIO  Kr. 13.500,-

Inkluderer:

Eget dobbeltrom med kjøkken
Frokost
Kveldsmat ankomstdag
5 middager + 2 lunsj
Fly og Bagasje

P.S. Studio med kjøkken gjelder kun første uke i Sunny Beach

EGET ROM  Kr. 7.490,-

1 uke på Sunny Beach fra 1-8 juni.

Inkuderer: 
Frokost
Kveldsmat
Fly og bagasje

EGET ROM  Kr. 8.490,-

1 uke på Sozopol fra 8-15 juni.

Inkuderer: 
Frokost
Kveldsmat
Fly og bagasje

8.8

Utmerket

648gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Fitness senter
Biljardbord
Gratis parkering
Takterrasse
10 min til strand

Litt om Sunny Beach

Bulgaria og Sunny Beach er blitt et populært feriested for solhungrige nordmenn, med sine hvite vakre strender, og billige prisnivå, får man utrolig mye for pengene.

Singelturer er et lavterskelkonsept hvor man skal ha råd å reise på ferie med en lommebok, samtidig som man får mye for pengene, og ikke minst får bo alene på eget rom. På denne måten kan du trekke deg tilbake å ha en perfekt ferie og være sosial når du ønsker.

Singelturer er en reiseklubb, ikke en sjekkearena, selv om noen naturlig nok finner tonen, som man gjør hvor som helst i verden.

Bestill her

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke